3D Impressie

  • 40 jaar ervaring
  • Ruim aanbod
  • Klaar in één dag
  • 600m² showroom

Laat een 3D tekening maken

Bij Lavrijsen haarden heeft u de mogelijkheid om een 3D tekening van uw haard te laten maken. 3D tekenen is redelijk nieuw in haardenland. Lavrijsen haarden is hier bijna uniek in. Als eerste wordt er met de hand een schets gemaakt van de haard in uw woonkamer. Daarna wordt er met behulp van een geavanceerd tekenprogramma de haard 3D in uw woning geplaatst. Zo kunt u zich helemaal inleven hoe het eindresultaat eruit zal komen te zien. Daarnaast kunt u tot in detail bekijken wat het beste bij uw wensen aansluit.

We mogen weer open!

Naar aanleiding van de persconferentie mogen wij vanaf woensdag 3 maart 2021 weer bezoekers ontvangen in onze sfeervolle showroom. Wij staan graag weer voor u klaar om u te verassen met sfeervolle ideeën voor bij u thuis.

👥Het is wel noodzakelijk om hiervoor een afspraak te maken (minimaal 4 uur van te voren). Neem contact op via telefoon, website of e-mail om een afspraak te plannen.

Verder blijven de overige regels zoals u van ons gewend bent in deze Corona-periode.

🔧 Onze monteurs en installateurs gaan door met installatie en onderhoud aan huis. Om onze bezoeken veilig te houden, volgen we strikt de maatregelen van het RIVM.

🛒 Accessoires of onderdelen nodig? Wij staan voor u klaar (ook uitsluitend op afspraak).
Bestellen kan via e-mail of per telefoon.

Voor nu, blijf gezond 🍀
Team Lavrijsen Haarden

☎️ 0497-38 12 45
📧 info@lavrijsenhaarden.nl
🖥 www.lavrijsenhaarden.nl