Elektrische haard binnen

  • 40 jaar ervaring
  • Ruim aanbod
  • Klaar in één dag
  • 600m² showroom

Vindt uw elektrische haard binnen bij Lavrijsen Haarden

Bent u op zoek naar een prachtige elektrische haard voor binnen? Zoek niet verder, maar ga langs bij Lavrijsen Haarden. In onze grote showroom in Hapert met een oppervlakte van maar liefst 600 vierkante meter vindt u een breed aanbod aan verschillende elektrische haarden en kachels. Wij leveren merken als Bellfires, Barbas, Dik Geurts, Dru, Kalfire, Skantherm en Tulp die bekend staan om hun producten van hoogwaardige kwaliteit. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. Wij voorzien u dan graag van advies op maat.

Bellfires
Dru haarden
Barbas
Kalfire
Jydepejsen
Skantherm
Dik Geurts
Element 4

Kom eens langs in onze showroom in Hapert

Inbouw elektrische haard

Net als bij de gashaard en houtkachel kunt u bij de elektrische haard ook gaan voor een inbouw haard. De inbouw haard wordt direct in de muur gebouwd. Dit zorgt voor een mooie, strakke afwerking. Wist u dat wij ook onze eigen monteurs in dienst hebben die het inbouwen van uw haard kunnen verzorgen? Wij kunnen bijvoorbeeld een complete kast ombouwen om de haard in de wand bouwen. Bespreek vooraf uw wensen met onze specialisten.

De vrijstaande haard

Ook voor een mooie vrijstaande elektrische haard voor binnen kunt u bij ons aankloppen. De vrijstaande modellen staan, zoals de naam al zegt, vrij in de ruimte. Met een sfeerhaard zorgt u in een handomdraai voor meer sfeer en warmte in uw woning. Vindt u het lastig om een goede keuze te maken? Schakel dan de hulp van een van onze specialisten. Wij voorzien u graag van advies op maat.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over een specifieke haard voor binnen en de bijbehorende prijs kunt u ons altijd bellen via 0497-381245 of mailen naar info@lavrijsenhaarden.nl. Daarnaast nodigen wij u van harte uit in onze mooie showroom in Hapert. Wij helpen u dan graag met het vinden van de juiste elektrische haard voor binnen.

Openingstijden Lavrijsen Haarden:

Maandag      Gesloten
Dinsdag        10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Woensdag    10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Donderdag   10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Vrijdag          10:00 - 17:00 uur
Zaterdag       09:00 - 15:00 uur
Zondag          Gesloten

🔥 Team Lavrijsen Haarden! 🔥

☎️ 0497 - 38 12 45
📧 info@lavrijsenhaarden.nl
💻 www.lavrijsenhaarden.nl