Elektrische haard inbouw

  • 40 jaar ervaring
  • Ruim aanbod
  • Klaar in één dag
  • 600m² showroom

Een elektrische haard inbouw van Lavrijsen Haarden

Voor een elektrische haard inbouw bent u bij Lavrijsen Haarden aan het juiste adres. Wij zijn een begrip als het gaat om haarden en kachels van topkwaliteit. Wij leveren bijvoorbeeld haarden van Bellfires, Barbas, Dik Geurts, Dru, Kalfire, Skantherm en Tulp. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Dan nodigen wij u van harte uit in onze grote showroom gevestigd in Hapert. Wij laten u graag de verschillende mogelijkheden zien op het gebied van elektrische inbouwhaarden. Lees verder voor meer informatie over onze haarden of neem direct contact met ons op door te bellen of te mailen.

Kom eens langs in onze showroom in Hapert

Voordelen van elektrische haarden

Elektrische haarden bieden een aantal voordelen. Wij zetten ze voor u op rij:

  • Ze kosten alleen stroom
  • Ze hebben geen rookkanaal nodig
  • Verkrijgbaar in verschillende designs en kleuren
  • De ondiepe haarden zijn ideaal voor inbouw

Meer weten over de voordelen van deze haarden? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard kunt u ook direct een bezoek brengen aan onze showroom. Wij geven u dan graag meer informatie over de voordelen en diverse modellen.

De inbouw haard

De elektrische haard leent zich perfect voor inbouw. U hoeft namelijk geen rookkanaal aan te laten leggen, wat behoorlijk wat werk scheelt. De haard is daarom ook geschikt voor iedere ruimte en situatie. Wilt u uw haard op een nette manier laten inbouwen met een perfecte afwerking? Schakel dan onze monteurs in! Onze vakkundige monteurs voeren het nodige metsel-, plaat- en stucwerk uit en kunnen zelfs maatwerkkasten voor u maken. Wij zorgen er ook nog eens voor dat alles in 1 dag gemonteerd is.

Neem contact met ons op

Wilt u graag een elektrische haard inbouw aanschaffen? Kom dan langs in onze showroom in Hapert. Voor vragen over onze producten en bijbehorende prijzen kunt u ons ook altijd bellen via 0497-381245 of mailen naar info@lavrijsenhaarden.nl. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn voor uw elektrische haard inbouw.

Gewijzigde openingstijden rondom de carnaval:

Vrijdag 9-2: Geopend tot 15:00 uur
Zaterdag 10-2: Gesloten

Maandag      Gesloten
Dinsdag        10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Woensdag    10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Donderdag   10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Vrijdag          10:00 - 17:00 uur
Zaterdag       09:00 - 15:00 uur
Zondag          Gesloten

🔥 Team Lavrijsen Haarden! 🔥

☎️ 0497 - 38 12 45
📧 info@lavrijsenhaarden.nl
💻 www.lavrijsenhaarden.nl