Elektrische haard showroom

  • 40 jaar ervaring
  • Ruim aanbod
  • Klaar in één dag
  • 600m² showroom

Een elektrische haard showroom van Lavrijsen Haarden

Op zoek naar een elektrische haard showroom waar u terecht kunt voor de mooiste haarden en kachels? Bezoek dan Lavrijsen Haarden in Hapert. In onze grote showroom met een oppervlakte van 600 vierkante meter vindt u een deel van ons assortiment. Onze haarden en kachels zijn van bekende merken als Bellfires, Barbas, Dik Geurts, Dru, Kalfire, Skantherm en Tulp. Dit zijn merken die bekend staan om hun producten van goede kwaliteit waar u nog jarenlang plezier van heeft. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Voor meer informatie kunt u ons ook bellen of mailen.

Bellfires
Dru haarden
Barbas
Kalfire
Jydepejsen
Skantherm
Dik Geurts
Element 4

Kom eens langs in onze showroom in Hapert

Voordelen van een elektrische haarden

Gaat u voor een elektrische haard? Dan geniet u van een aantal voordelen. Wij zetten ze hier voor u op een rij:

  • Ze kosten alleen stroom
  • Ze hebben geen rookkanaal nodig
  • Verkrijgbaar in verschillende designs en kleuren
  • De ondiepe haarden zijn ideaal voor inbouw

Voor meer informatie over de haarden die wij verkopen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de verschillende merken die wij verkopen en de specificaties.

Vind de juiste elektrische haard in onze showroom

Welke haarden spreken u aan? In onze showroom kunt u vast een impressie opdoen van hoe de haarden er in het echt uitzien. Wij nodigen u dan ook van harte uit in Hapert. Kom langs en ontdek met een van onze specialisten het complete aanbod. Wilt u een elektrische haard met ultra realistische vlammen? Bekijk dan de Kalfire E-One. In dit model zit de zogenaamde Single HD Flame technology. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een vlamprojectie, wat een prachtig vuurbeeld geeft.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over een elektrische haard uit onze showroom? Of heeft u vragen over de levering en montage? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0497-381245 of te mailen via info@lavrijsenhaarden.nl. Wij zien u ook graag langskomen in onze elektrische haard showroom in Hapert.