Gashaard Bergeijk

  • 40 jaar ervaring
  • Ruim aanbod
  • Klaar in één dag
  • 600m² showroom

Een nieuwe kachel in Bergeijk

Zoekt u een specialist in haarden en kachels in omgeving Bergeijk? Bij Lavrijsen Haarden bent u aan het juiste adres. Bij ons vindt u de mooiste kachels, schouwen en haarden van de beste kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een elektrische inbouw haard, vrijstaande gaskachel of inzet houtkachel, bij ons kunt u het allemaal vinden. Wij verkopen producten van bekende merken als Bellfires, Barbas, Dik Geurts, Dru, Kalfire, Skantherm en Tulp. Daarnaast kunt u op onze hulp rekenen bij de installatie en het onderhoud van uw kachel. Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Lees dan verder. Voor meer informatie kunt u ook bellen of vanuit Bergeijk een bezoek brengen aan onze grote showroom in Hapert.

Kom eens langs in onze showroom in Hapert

Ontdek onze voordelen

Lavrijsen Haarden biedt u veel voordelen. Koop in Bergeijk de haard, kachel of schouw van uw dromen en u profiteert onder andere van het volgende:

  • 600 vierkante meter showroom in Hapert
  • Mogelijkheid tot het maken van een 3D tekening
  • Uw kachel of haard wordt in 1 dag gemonteerd
  • Eigen monteurs in dienst
  • Bijna 50 jaar ervaring

Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of mailen.

Het installeren van uw kachel in Bergeijk

Niet alleen de levering van uw nieuwe haard nemen wij voor onze rekening, wij zorgen namelijk ook voor een nette installatie bij u thuis in Bergeijk. Zowel bij een vrijstaande, inzet of inbouw kachel of haard kunnen wij u helpen. Onze monteurs komen bij u langs en zullen bijvoorbeeld de kachel plaatsen, een rookkanaal installeren en stuc-, plaat- of metselwerk uitvoeren. We zorgen voor een prachtige afwerking, zodat de nieuwe kachel perfect aansluit bij uw interieur. Wilt u de komende jaren onderhoud laten uitvoeren aan uw haard of kachel? Dan kunt u ook bij ons terecht!

Bel of mail ons

Wilt u graag ons prachtige assortiment bekijken? Dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom in Hapert met een oppervlakte van wel 600 vierkante meter. Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u ons natuurlijk ook bellen of mailen via 0497-381245 en info@lavrijsenhaarden.nl. Wij horen graag wat uw wensen zijn voor de nieuwe schouw, kachel of haard in Bergeijk.

Gewijzigde openingstijden rondom de carnaval:

Vrijdag 9-2: Geopend tot 15:00 uur
Zaterdag 10-2: Gesloten

Maandag      Gesloten
Dinsdag        10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Woensdag    10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Donderdag   10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Vrijdag          10:00 - 17:00 uur
Zaterdag       09:00 - 15:00 uur
Zondag          Gesloten

🔥 Team Lavrijsen Haarden! 🔥

☎️ 0497 - 38 12 45
📧 info@lavrijsenhaarden.nl
💻 www.lavrijsenhaarden.nl