Gashaard Dommelen

  • 40 jaar ervaring
  • Ruim aanbod
  • Klaar in één dag
  • 600m² showroom

Lavrijsen Haarden voor haarden in Dommelen

Verrijk uw woning in Dommelen met een prachtige haard, schouw of kachel. Voor een ruim aanbod met haarden en kachels van topkwaliteit bent u bij Lavrijsen Haarden aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van kachels, schouwen en haarden in alle vormen en maten. Wilt u meer weten over ons aanbod? Kom dan vanuit Dommelen langs in onze grote showroom in Hapert. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen door te bellen of te mailen.

Kom eens langs in onze showroom in Hapert

Advies op maat van onze specialisten

Wanneer u in Dommelen een haard of kachel koopt, wilt u uiteraard dat deze aan al uw wensen voldoet. Onze specialisten helpen u graag tijdens het maken van een keuze. We luisteren naar uw wensen, denken met u mee en voorzien u van advies op maat. Heeft u een elektrische haard, houtkachel of gashaard gekozen? Dan is het ook mogelijk om een 3D tekening te laten maken door onze specialisten. Zo krijgt u direct een impressie van hoe de haard er in uw woning in Dommelen uit komt te zien.

De installatie van uw kachel in Dommelen

Wanneer u uit ons assortiment een mooie haard heeft gekocht, wordt deze zo snel mogelijk bij u in Dommelen geleverd. Tevens verzorgen wij ook de installatie van de haard. Onze eigen vakkundige monteurs zorgen voor de plaatsing, de installatie van een rookkanaal en het stucwerk, plaatwerk of metselwerk. Zij realiseren een perfect afwerking, zodat alles een prachtig geheel vormt met de rest van uw interieur. Heeft uw kachel in de toekomst onderhoud nodig? Dan kunt u ook op ons rekenen.

Neem contact met ons op

Wij nodigen u van harte uit in onze grote showroom in Hapert. Wij laten u graag de verschillende mogelijkheden zien. Natuurlijk kunt u in Dommelen ook direct contact met ons opnemen via 0497-381245 of info@lavrijsenhaarden.nl en uw vraag stellen. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn voor een nieuwe haard, kachel of schouw in Dommelen.

Gewijzigde openingstijden rondom de carnaval:

Vrijdag 9-2: Geopend tot 15:00 uur
Zaterdag 10-2: Gesloten

Maandag      Gesloten
Dinsdag        10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Woensdag    10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Donderdag   10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Vrijdag          10:00 - 17:00 uur
Zaterdag       09:00 - 15:00 uur
Zondag          Gesloten

🔥 Team Lavrijsen Haarden! 🔥

☎️ 0497 - 38 12 45
📧 info@lavrijsenhaarden.nl
💻 www.lavrijsenhaarden.nl