Gashaard Eersel

  • 40 jaar ervaring
  • Ruim aanbod
  • Klaar in één dag
  • 600m² showroom

Kom vanuit Eersel naar Lavrijsen Haarden

Bent u in Eersel op zoek naar een bedrijf waar u terecht kunt voor prachtige haarden en kachels? Kom dan langs bij Lavrijsen Haarden. In onze mooie, grote showroom in Hapert vindt u een ruim aanbod haarden, kachels en schouwen van topmerken als Bellfires, Barbas, Dik Geurts, Dru, Kalfire, Skantherm en Tulp. Zij bieden producten van een uitstekende kwaliteit waar u nog jarenlang plezier van heeft. De door u gekozen haard wordt zo snel mogelijk door ons geleverd en eventueel ook direct geïnstalleerd bij u thuis in Eersel. Meer weten over ons aanbod van onder andere elektrische haarden, houtkachels en gaskachels? Lees dan snel verder.

Kom eens langs in onze showroom in Hapert

Onze voordelen

Wij bieden voor iedere situatie een passende kachel of haard. Wanneer u vanuit Eersel bij ons langskomt in onze prachtige showroom, helpen wij u graag verder. U kunt onder andere het volgende van ons verwachten:

  • 600 vierkante meter showroom in Hapert
  • Mogelijkheid tot het maken van een 3D tekening
  • Uw kachel of haard wordt in 1 dag gemonteerd
  • Eigen monteurs in dienst
  • Bijna 50 jaar ervaring

Voor meer informatie over onze voordelen kunt u ons altijd bellen of mailen.

De montage van uw haard voor binnen

Wanneer u bij ons een prachtige houtkachel, gashaard of elektrische haard voor binnen koopt, zullen wij het gekozen model niet alleen leveren, maar verzorgen wij ook de installatie op uw locatie in Eersel. Wij plaatsen de kachel, installeren rookkanalen en helpen wij met stucwerk, plaatwerk en metselwerk. Onze vakmensen kunnen zelfs een volledige maatwerk kast om uw haard heen bouwen. Heeft u in de toekomst te maken met een probleem met uw haard? Dan voeren wij graag het onderhoud uit.

Neem contact op vanuit Eersel

Bent u benieuwd naar ons aanbod? Dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom in Hapert. Voor vragen of meer informatie kunt u ons ook altijd bellen via 0497-381245 of mailen naar info@lavrijsenhaarden.nl. Wij gaan graag samen met u op zoek naar de ideale haard, kachel of schouw voor uw woning in Eersel.

Gewijzigde openingstijden rondom de carnaval:

Vrijdag 9-2: Geopend tot 15:00 uur
Zaterdag 10-2: Gesloten

Maandag      Gesloten
Dinsdag        10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Woensdag    10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Donderdag   10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Vrijdag          10:00 - 17:00 uur
Zaterdag       09:00 - 15:00 uur
Zondag          Gesloten

🔥 Team Lavrijsen Haarden! 🔥

☎️ 0497 - 38 12 45
📧 info@lavrijsenhaarden.nl
💻 www.lavrijsenhaarden.nl