Gashaard Eindhoven

  • 40 jaar ervaring
  • Ruim aanbod
  • Klaar in één dag
  • 600m² showroom

Bezoek Lavrijsen Haarden in regio Eindhoven

Op zoek naar een specialist in haarden en kachels in omgeving Eindhoven? Dan zit u helemaal goed bij Lavrijsen Haarden. U kunt bij ons terecht voor heel veel verschillende soorten haarden en kachels. Denk bijvoorbeeld aan een elektrische haard, houtkachel of gashaard. In onze showroom in Hapert vindt u een selectie van ons aanbod. Wij leveren graag de kachel, schouw of haard van uw dromen en regelen ook nog de installatie op uw locatie in Eindhoven. Kortom, wij verzorgen het complete proces. Meer weten over ons? Lees dan snel ver of neem contact met ons op door te bellen of te mailen.

Kom eens langs in onze showroom in Hapert

Ontdek onze voordelen

Wilt u in Eindhoven graag een prachtige nieuwe elektrische haard voor binnen of houtkachel voor buiten aanschaffen? Wij helpen u graag! U geniet bij ons van verschillende voordelen zoals:

  • 600 vierkante meter showroom in Hapert
  • Eigen monteurs in dienst
  • Mogelijkheid tot het maken van een 3D tekening
  • Uw kachel of haard wordt in 1 dag gemonteerd
  • Bijna 50 jaar ervaring

Meer weten over onze voordelen? Bel of mail ons dan!

De installatie van uw kachel voor binnen

Heeft u bij ons een prachtige houtkachel, elektrische haard of gaskachel voor binnen gekocht? Dan verzorgen wij niet alleen de levering, maar nemen wij ook de installatie voor onze rekening. Wij plaatsen de haard, installeren rookkanalen en gaan aan de slag met plaatwerk, stucwerk en metselwerk. Wij kunnen zelfs een volledige maatwerk kast om uw haard heen bouwen. Mocht er onverhoopt een probleem ontstaan met uw haard in Eindhoven, dan zorgen wij ook voor het onderhoud.

Neem contact op vanuit Eindhoven

Wilt u meer weten over ons aanbod? Heeft u behoefte aan informatie over de levering, montage of het onderhoud? Benader ons dan via telefoonnummer 0497-381245 of mail naar info@lavrijsenhaarden.nl. Wij nodigen u in Eindhoven ook van harte uit in onze mooie showroom.

Gewijzigde openingstijden rondom de carnaval:

Vrijdag 9-2: Geopend tot 15:00 uur
Zaterdag 10-2: Gesloten

Maandag      Gesloten
Dinsdag        10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Woensdag    10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Donderdag   10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Vrijdag          10:00 - 17:00 uur
Zaterdag       09:00 - 15:00 uur
Zondag          Gesloten

🔥 Team Lavrijsen Haarden! 🔥

☎️ 0497 - 38 12 45
📧 info@lavrijsenhaarden.nl
💻 www.lavrijsenhaarden.nl