Gashaard inbouw?

  • 40 jaar ervaring
  • Ruim aanbod
  • Klaar in één dag
  • 600m² showroom

Een gaskachel inbouw van Lavrijsen Haarden

Wanneer u op zoek bent naar een prachtige gaskachel inbouw voor uw woning, bent u bij Lavrijsen Haarden zeker aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor de mooiste haarden en kachels van topmerken als Barbas, Bellfires, Dik Geurts, Dru, Tulp, Skantherm en Kalfire. Benieuwd naar ons aanbod inbouw gaskachels? Kom dan langs in onze showroom van wel 600 vierkante meter in Hapert. Hier vindt u een selectie van onze gashaarden. Tevens informeren we u graag verder over de verschillende mogelijkheden en voorzien wij u van advies op maat. Lees verder als u meer wilt weten over de inbouw gashaard.

Genieten van een prachtige inbouw gaskachel

Gaat u een nieuwe woning bouwen? En wilt u graag kunnen genieten van de gezelligheid en warmte van een knapperend haardvuur in huis? Laat dan direct een gashaard inbouwen! Een gashaard inbouw wordt strak tegen de wand geplaatst. Het vormt op deze manier één geheel met het wooninterieur. De omlijsting van de haard wordt netjes weggewerkt, zodat het vuur alle aandacht trekt. Uw gashaard wordt dus een echte blikvanger in uw nieuwe woning!

Kom eens langs in onze showroom in Hapert

Het monteren van uw gashaard inbouw

Heeft u bij ons een prachtige inbouw gaskachel uitgezocht? Dan kunnen wij deze kachel ook voor u monteren. Wij hebben onze eigen vakkundige monteurs in dienst die u graag helpen. Zij zorgen ervoor dat alles al in één dag is gemonteerd. Wilt u meer weten over de montage van een inbouw gaskachel? Neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact met ons op

Kom langs in onze prachtige showroom in Hapert en ontdek ons uitgebreide assortiment met de mooiste kachels en haarden. Heeft u vragen over een bepaalde gaskachel? Of heeft u behoefte aan advies op maat? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0497-381245 of te mailen via info@lavrijsenhaarden.nl. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste gashaard inbouw.

Gewijzigde openingstijden rondom de carnaval:

Vrijdag 9-2: Geopend tot 15:00 uur
Zaterdag 10-2: Gesloten

Maandag      Gesloten
Dinsdag        10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Woensdag    10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Donderdag   10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Vrijdag          10:00 - 17:00 uur
Zaterdag       09:00 - 15:00 uur
Zondag          Gesloten

🔥 Team Lavrijsen Haarden! 🔥

☎️ 0497 - 38 12 45
📧 info@lavrijsenhaarden.nl
💻 www.lavrijsenhaarden.nl