Gashaard Lommel

  • 40 jaar ervaring
  • Ruim aanbod
  • Klaar in één dag
  • 600m² showroom

Een nieuwe haard in Lommel

Wanneer u in regio Lommel op zoek bent naar een gespecialiseerd bedrijf in haarden en kachels, zit u helemaal goed bij Lavrijsen Haarden. Al meer dan 40 jaar kunt u bij ons terecht voor prachtige haarden, schouwen en kachels van topkwaliteit. Wij verkopen bijvoorbeeld merken als Bellfires, Barbas, Dik Geurts, Dru, Kalfire, Skantherm en Tulp. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld de elektrische haard, inbouw houtkachel en vrijstaande gashaard. Bent u benieuwd naar ons assortiment? Kom dan langs in onze grote showroom in Hapert. Lees verder voor meer informatie over ons aanbod of neem direct contact met ons op door te bellen of te mailen.

Bellfires
Dru haarden
Barbas
Kalfire
Jydepejsen
Skantherm
Dik Geurts
Element 4

Kom eens langs in onze showroom in Hapert

Onze voordelen

Kiest u in Lommel voor een vrijstaande houtkachel, inbouw elektrische haard of gaskachel van Lavrijsen Haarden, dan profiteert u van diverse voordelen. Wij zetten er een aantal voor u op een rij:

  • 600 vierkante meter showroom in Hapert
  • Mogelijkheid tot het maken van een 3D tekening
  • Uw kachel of haard wordt in 1 dag gemonteerd
  • Eigen monteurs in dienst
  • Bijna 50 jaar ervaring

Wilt u meer weten over onze voordelen? Bel of mail ons dan!

De montage van uw haard voor binnen

Lavrijsen Haarden zorgt niet alleen voor de levering van uw nieuwe haard in Lommel, maar verzorgt ook de montage. Onze eigen vakkundige monteurs hebben binnen 1 dag alles gemonteerd. Zij plaatsen de kachel, installeren rookkanalen en helpen met stuc-, plaat- en metselwerk. Het is zelfs mogelijk om een complete maatwerk kast om uw haard heen te laten bouwen. Krijgt u in de toekomst problemen met uw haard of kachel? Dan kunt u ons altijd inschakelen voor onderhoud.

Bel of mail ons vanuit Lommel

Wilt u meer weten over onze collectie haarden, kachels en schouwen? Kom dan langs in onze grote showroom in Hapert. Voor vragen en meer informatie kunt u ons ook bellen via 0497-381245 of mailen naar info@lavrijsenhaarden.nl. Wij gaan graag samen met u op zoek naar de ideale haard, kachel of schouw voor uw woning in Lommel.

Openingstijden Lavrijsen Haarden:

Maandag      Gesloten
Dinsdag        10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Woensdag    10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Donderdag   10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Vrijdag          10:00 - 17:00 uur
Zaterdag       09:00 - 15:00 uur
Zondag          Gesloten

🔥 Team Lavrijsen Haarden! 🔥

☎️ 0497 - 38 12 45
📧 info@lavrijsenhaarden.nl
💻 www.lavrijsenhaarden.nl