Gashaard Mol

  • 40 jaar ervaring
  • Ruim aanbod
  • Klaar in één dag
  • 600m² showroom

Een nieuwe kachel kopen in Mol

Zoekt u in de regio Mol een bedrijf waar u terecht kunt voor haarden, kachels en schouwen? Ga dan langs bij Lavrijsen Haarden. Wij hebben een groot aanbod met prachtige elektrische haarden, gaskachels en houtkachels. Wij willen altijd producten van hoogwaardige kwaliteit bieden. Daarom verkopen we haarden van de beste merken als Bellfires, Barbas, Dik Geurts, Dru, Kalfire, Skantherm en Tulp. Zij maken kachels waar u nog jarenlang plezier van heeft. We verzorgen niet alleen de levering van uw nieuwe haard, maar nemen ook de installatie voor onze rekening. Wilt u meer weten over ons assortiment? Kom dan vanuit Mol langs in onze showroom in Hapert of neem direct contact met ons op door te bellen of te mailen.

Bellfires
Dru haarden
Barbas
Kalfire
Jydepejsen
Skantherm
Dik Geurts
Element 4

Kom eens langs in onze showroom in Hapert

Profiteer van onze voordelen

Kiest u thuis in Mol voor een haard uit ons prachtige assortiment, dan profiteert u van verschillende voordelen. Zo bieden wij het volgende:

  • 600 vierkante meter showroom in Hapert
  • Mogelijkheid tot het maken van een 3D tekening
  • Uw kachel of haard wordt in 1 dag gemonteerd
  • Eigen monteurs in dienst
  • Bijna 50 jaar ervaring

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over onze voordelen.

Het installeren van uw kachel in Mol

Naast de levering nemen we ook de installatie van uw nieuwe haard op ons. Wij hebben vakkundige monteurs in dienst die graag aan de slag gaan met het plaatsen van de kachel, het installeren van rookkanalen en het uitvoeren van stucwerk, plaatwerk en metselwerk. Zij kunnen zelfs een complete maatwerk kast om uw kachel heen bouwen. Ook voor onderhoud kunt u in Mol bij ons aankloppen.

Neem contact met ons opl

Bent u in Mol benieuwd geworden naar de verschillende modellen in ons assortiment? Kom dan langs in onze showroom in Hapert. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over de prijzen? Dan kunt u ons ook bellen via 0497-381245 of mailen naar info@lavrijsenhaarden.nl. Laat ons weten hoe uw ideale haard, kachel of schouw voor uw woning in Mol eruit ziet.

Openingstijden Lavrijsen Haarden:

Maandag      Gesloten
Dinsdag        10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Woensdag    10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Donderdag   10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Vrijdag          10:00 - 17:00 uur
Zaterdag       09:00 - 15:00 uur
Zondag          Gesloten

🔥 Team Lavrijsen Haarden! 🔥

☎️ 0497 - 38 12 45
📧 info@lavrijsenhaarden.nl
💻 www.lavrijsenhaarden.nl