Gashaard Oost-, West- en Middelbeers

  • 40 jaar ervaring
  • Ruim aanbod
  • Klaar in één dag
  • 600m² showroom

Lavrijsen Haarden voor haarden in Oost-, West- en Middelbeers

Wanneer u in Oost-, West- en Middelbeers op zoek bent naar een specialist in haarden, kachels en schouwen, bent u bij Lavrijsen Haarden aan het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar een vrijstaande elektrische haard, inzet gashaard of inbouw houtkachel, wij hebben het in ons assortiment. Wij leveren prachtige producten van hoogwaardige kwaliteit waar u nog jarenlang plezier van heeft. Daarnaast verzorgen wij ook de installatie en het onderhoud van uw haard of kachel. Wij bieden dus een full-service. Wilt u meer weten over ons bedrijf? Lees dan snel verder. Natuurlijk kunt u vanuit Oost-, West- en Middelbeers ook direct een bezoekje brengen aan onze grote showroom in Hapert.

Bellfires
Dru haarden
Barbas
Kalfire
Jydepejsen
Skantherm
Dik Geurts
Element 4

Kom eens langs in onze showroom in Hapert

Advies op maat van onze specialisten

Uiteraard wilt u voor uw woning in Oost-, West- en Middelbeers een haard die aan al uw wensen voldoet. Daarom gaan onze specialisten samen met u om de tafel. We willen graag meer weten over uw wensen. Vervolgens laten wij de verschillende mogelijkheden zien die daarbij aansluiten. Heeft u een elektrische haard, houtkachel of gashaard gekozen? Dan kunnen wij middels een 3D tekening laten zien hoe de haard er in uw woning uit komt te zien. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u 100% tevreden de deur uitgaat.

De installatie van uw kachel in Oost-, West- en Middelbeers

Wanneer u bij ons een haard of kachel gekozen heeft, moet deze uiteraard nog geleverd en geïnstalleerd worden. Naast de levering verzorgen wij ook graag de installatie op uw locatie in Oost-, West- en Middelbeers. Wij hebben onze eigen vakkundige monteurs die de haard plaatsen, een rookkanaal installeren en stucwerk, plaatwerk of metselwerk uitvoeren. Met een perfecte afwerking zorgen zij ervoor dat uw nieuwe haard naadloos aansluit bij de rest van uw interieur. Krijgt uw kachel in de toekomst onverhoopt problemen? Dan nemen wij ook het onderhoud voor onze rekening.

Neem contact met ons op

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze producten en diensten? Of wilt u in Oost-, West- en Middelbeers graag advies op maat? Kom dan langs in onze showroom in Hapert. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0497-381245 of te mailen naar info@lavrijsenhaarden.nl. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn voor een nieuwe haard, kachel of schouw in Oost-, West- en Middelbeers.