Gashaard Retie

  • 40 jaar ervaring
  • Ruim aanbod
  • Klaar in één dag
  • 600m² showroom

Vind uw nieuwe gashaard in Retie bij Lavrijsen Haarden

Zoekt u in omgeving Retie een specialist op het gebied van haarden, kachels en schouwen? Maak kennis met Lavrijsen Haarden. Al meer dan 40 jaar zijn wij een begrip als het gaat om de levering, installatie en het onderhoud van vrijwel alle soorten kachels en haarden. Wij verkopen producten van hoogwaardige kwaliteit waar u nog vele jaren plezier van heeft in Retie. Bent u benieuwd geworden naar het aanbod? Breng dan een bezoek aan onze grote showroom in Hapert. Voor meer informatie kunt u ons ook altijd bellen of mailen.

Kom eens langs in onze showroom in Hapert

Koop een haard en profiteer van de volgende voordelen

Vindt u het lastig om de juiste kachel voor uw huis in Retie te vinden? Onze specialisten voorzien u graag van advies op maat. Wij denken met u mee en maken eventueel een 3D tekening van de haard. Zo krijgt u direct een impressie van hoe de haard er in uw woning uit komt te zien. Tevens bieden wij het volgende:

  • Uw kachel of haard wordt in 1 dag gemonteerd
  • 600 vierkante meter showroom in Hapert
  • Eigen monteurs in dienst
  • Bijna 50 jaar ervaring

Meer weten over onze voordelen? Bel of mail ons dan!

De montage van uw kachel in Retie

Ook voor de montage van uw nieuwe kachel of haard in Retie kunt u bij ons aankloppen. Wij hebben onze eigen monteurs in dienst die de nodige kennis en vaardigheden in huis hebben om uw haard netjes te plaatsen, een rookkanaal te installeren en eventueel stucwerk, plaatwerk of metselwerk uit te voeren. Zij zorgen voor een perfect afgewerkt resultaat dat naadloos aansluit bij de rest van uw interieur. Wilt u in de toekomst onderhoud laten uitvoeren aan uw kachel? Dan kunt u ons ook inschakelen.

Neem contact met ons op

Heeft u in Retie vragen over de verschillende mogelijkheden? Of heeft u behoefte aan advies op maat? Neem dan contact met ons op via 0497-381245 of info@lavrijsenhaarden.nl. Daarnaast kunt u direct een bezoek brengen aan onze showroom in Hapert. Wij geven u dan graag de nodige inspiratie voor een nieuwe haard, schouw of kachel in Retie.

Gewijzigde openingstijden rondom de carnaval:

Vrijdag 9-2: Geopend tot 15:00 uur
Zaterdag 10-2: Gesloten

Maandag      Gesloten
Dinsdag        10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Woensdag    10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Donderdag   10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Vrijdag          10:00 - 17:00 uur
Zaterdag       09:00 - 15:00 uur
Zondag          Gesloten

🔥 Team Lavrijsen Haarden! 🔥

☎️ 0497 - 38 12 45
📧 info@lavrijsenhaarden.nl
💻 www.lavrijsenhaarden.nl