Gashaard Reusel

  • 40 jaar ervaring
  • Ruim aanbod
  • Klaar in één dag
  • 600m² showroom

Een nieuwe houtkachel, elektrische haard of gashaard in Reusel

In Reusel op zoek naar een elektrische kachel, inzet gashaard of inbouw houtkachel? Maak kennis met Lavrijsen Haarden. Al jaren zijn wij een begrip als het gaat om de levering, plaatsing en het onderhoud van kachels, haarden en schouwen. In onze prachtige showroom in Hapert vindt u een mooie selectie van het grote aanbod. Hier krijgt u direct een impressie van de verschillende mogelijkheden. Kom langs en laat u inspireren. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen door te bellen of te mailen.

Kom eens langs in onze showroom in Hapert

Koop een haard en profiteer van de volgende voordelen

Weet u al welke haard of kachel het wordt? Of heeft u behoefte aan advies? Onze specialisten denken graag met u mee. Voor een goede impressie maken zij zelfs een 3D tekening voor u. Tevens bieden wij het volgende:

  • Uw kachel of haard wordt in 1 dag gemonteerd
  • 600 vierkante meter showroom in Hapert
  • Eigen monteurs in dienst
  • Bijna 50 jaar ervaring

Direct advies vragen kan natuurlijk ook. Bel of mail ons dan!

De installatie van uw kachel in Reusel

Uw inbouw houtkachel, inzet gashaard of vrijstaande elektrische haard moet voor het beste resultaat uiteraard wel op de juiste manier worden geïnstalleerd. Wij helpen u daar graag bij. Wij hebben onze eigen vakkundige monteurs in dienst die bij u in Reusel langskomen voor het plaatsen van de haard, het installeren van het rookkanaal en het uitvoeren van eventueel stucwerk, plaatwerk of metselwerk. Heeft uw kachel in Reusel in de toekomst onderhoud nodig? Dan kunt u ook bij ons terecht.

Neem contact met ons op

Wilt u in Reusel meer weten over onze verschillende producten en diensten? Wilt u bijvoorbeeld meer weten over de prijzen? Neem dan contact met ons op via 0497-381245 of info@lavrijsenhaarden.nl. Graag nodigen wij u ook uit om een bezoek te brengen aan onze showroom in Hapert. Wij laten u dan graag de verschillende mogelijkheden zien voor een nieuwe haard, schouw of kachel in Reusel.

Gewijzigde openingstijden rondom de carnaval:

Vrijdag 9-2: Geopend tot 15:00 uur
Zaterdag 10-2: Gesloten

Maandag      Gesloten
Dinsdag        10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Woensdag    10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Donderdag   10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Vrijdag          10:00 - 17:00 uur
Zaterdag       09:00 - 15:00 uur
Zondag          Gesloten

🔥 Team Lavrijsen Haarden! 🔥

☎️ 0497 - 38 12 45
📧 info@lavrijsenhaarden.nl
💻 www.lavrijsenhaarden.nl