Gashaard showroom

  • 40 jaar ervaring
  • Ruim aanbod
  • Klaar in één dag
  • 600m² showroom

Bezoek de gaskachel showroom van Lavrijsen Haarden

Zoekt u een gaskachel showroom waar u terecht kunt voor de mooiste haarden en kachels? Kom langs bij Lavrijsen Haarden in Hapert. In onze mooie showroom van maar liefst 600 vierkante meter vindt u een zeer ruim aanbod van haarden en kachels van topmerken als Bellfires, Barbas, Dik Geurts, Dru, Kalfire, Skantherm en Tulp. Bekijk de verschillende uitvoeringen en maten en kies de haard die aansluit bij uw wensen. Plan direct een bezoekje aan onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Bellfires
Dru haarden
Barbas
Kalfire
Jydepejsen
Skantherm
Dik Geurts
Element 4

Kom eens langs in onze showroom in Hapert

Ga voor een inbouw of inzet gaskachel

In onze gaskachel showroom vindt u diverse mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een inbouw of inzet kachel. Een inzet kachel wordt geplaatst in een reeds bestaande woning. De kachel plaatst men dan in de aanwezige open haard of schouw. Een inbouw gashaard plaatst men in een nieuwe situatie. U laat bijvoorbeeld een nieuwe woning bouwen en de inbouwhaard wordt direct in de wand geplaatst. Dit geeft een mooi strak resultaat.

Vrijstaande gashaard

Naast inbouw en inzet gaskachels vindt u in onze showroom ook vrijstaande gashaarden. Op het gebied van vrijstaande gashaarden zijn er heel veel mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een hoek- of frontmodel met een frontaal of driezijdig vuurzicht. Kom langs en laat u inspireren. Voor al uw vragen of advies op maat kunt u altijd aankloppen bij onze specialisten. Zij kunnen bijvoorbeeld een 3D tekening voor u maken, zodat u gelijk een impressie krijgt van de gashaard in uw woning. Wilt u de kachel of haard direct laten monteren? Schakel dan ons vakkundige monteursteam in. Zij hebben de montage al in één dag voltooid.

Neem contact met ons op

Wilt u graag meer weten over een van de gashaarden uit onze gaskachel showroom? Of heeft u behoefte aan advies op maat? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0497-381245 of te mailen via info@lavrijsenhaarden.nl. Uiteraard kunt u ook direct een bezoek brengen aan onze grote gashaard showroom in Hapert.