Gashaard Turnhout

  • 40 jaar ervaring
  • Ruim aanbod
  • Klaar in één dag
  • 600m² showroom

Kom vanuit Turnhout naar Lavrijsen Haarden

Bezoek de showroom van Lavrijsen Haarden wanneer u in Turnhout op zoek bent naar een haard, kachel of schouw van topkwaliteit. In onze grote showroom in Hapert met een oppervlak van 600 vierkante meter vindt u een selectie van onze haarden, schouwen en kachels. Ontdek direct de sfeer en gezelligheid die deze mooie producten in uw huis brengen. Onze specialisten voorzien u graag van advies op maat, zodat u straks 100% tevreden de deur uit gaat. Wij verzorgen niet alleen de levering van uw kachel of schouw, maar zorgen ook voor een nette installatie en het onderhoud in Turnhout. Lees verder als u meer wilt weten over onze producten en diensten. Natuurlijk kunt u ook direct langskomen in onze showroom of contact met ons opnemen door te bellen of te mailen.

Kom eens langs in onze showroom in Hapert

Ontdek onze voordelen

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom in Hapert. Hier vindt u onze haarden en kachels in een stijlvolle, huiselijke setting. Daarnaast kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Mogelijkheid tot het maken van een 3D tekening
  • Uw kachel of haard wordt in 1 dag gemonteerd
  • 600 vierkante meter showroom in Hapert
  • Eigen monteurs in dienst
  • Bijna 50 jaar ervaring

Wilt u meer weten? Bel of mail ons dan vanuit Turnhout!

De montage van uw haard in Turnhout

Ook voor het installeren van uw nieuwe haard, kachel of schouw in Turnhout kunt u op ons rekenen. Wij hebben ons eigen team van vakkundige monteurs die graag bij u langskomen om de houtkachel of gashaard te plaatsen. Tevens kunnen ze een rookkanaal installeren en stuc-, plaat- of metselwerk uitvoeren. Natuurlijk zorgen we een perfecte afwerking, zodat de haard heel goed aansluit bij uw interieur. Krijgt u de komende jaren te maken met een probleem? Dan verzorgen wij ook graag het onderhoud van uw haard.

Bel of mail ons

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze producten? Of wilt u advies op maat? Dan kunt u ons altijd bellen via 0497-381245 of mailen naar info@lavrijsenhaarden.nl. Uiteraard kunt u ook direct een bezoek brengen aan onze showroom in Hapert. Wij laten dan graag de verschillende mogelijkheden zien voor uw woning in Turnhout.

Gewijzigde openingstijden rondom de carnaval:

Vrijdag 9-2: Geopend tot 15:00 uur
Zaterdag 10-2: Gesloten

Maandag      Gesloten
Dinsdag        10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Woensdag    10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Donderdag   10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Vrijdag          10:00 - 17:00 uur
Zaterdag       09:00 - 15:00 uur
Zondag          Gesloten

🔥 Team Lavrijsen Haarden! 🔥

☎️ 0497 - 38 12 45
📧 info@lavrijsenhaarden.nl
💻 www.lavrijsenhaarden.nl