Gashaard Valkenswaard

  • 40 jaar ervaring
  • Ruim aanbod
  • Klaar in één dag
  • 600m² showroom

Bezoek Lavrijsen Haarden vanuit Valkenswaard

Zoekt u een specialist op het gebied van haarden, schouwen en kachels in regio Valkenswaard? Maak dan kennis met Lavrijsen Haarden. Al meer dan 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van haarden, kachels en schouwen. U kunt bij ons terecht voor producten van de beste kwaliteit. Zo leveren wij kachels van Bellfires, Barbas, Dik Geurts, Dru, Kalfire, Skantherm en Tulp. Bezoek onze showroom in Hapert en ontdek de mogelijkheden. Wilt u meer weten over ons assortiment en onze diensten? Lees dan verder.

Kom eens langs in onze showroom in Hapert

Ontdek onze voordelen

Onze specialisten voorzien u graag van advies op maat en denken met u mee tijdens het maken van een keuze. Tevens kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Mogelijkheid tot het maken van een 3D tekening
  • Uw kachel of haard wordt in 1 dag gemonteerd
  • 600 vierkante meter showroom in Hapert
  • Eigen monteurs in dienst
  • Bijna 50 jaar ervaring

Wilt u weten wat er mogelijk is in uw huis in Valkenswaard? Bel of mail ons dan!

De montage van uw haard in Valkenswaard

Om uw nieuwe haard, kachel of schouw perfect aan te laten sluiten bij uw interieur in Valkenswaard, is het uiteraard van belang dat deze op de juiste manier wordt geïnstalleerd. Gelukkig kunt u daar ook Lavrijsen Haarden voor inschakelen. Wij hebben onze eigen vakkundige monteurs in dienst die de houtkachel of gashaard plaatsen, maar ook de installatie van een rookkanaal en de uitvoering van stucwerk, plaatwerk of metselwerk op zich nemen. Ook voor eventueel onderhoud in de toekomst kunt u bij ons aankloppen.

Bel of mail ons

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden die wij bieden? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de prijzen? Kom dan langs in onze showroom in Hapert. Voor advies op maat kunt u ons ook altijd bellen of mailen via 0497-381245 en info@lavrijsenhaarden.nl. Wij horen dan graag wat u wensen zijn voor een nieuwe haard, schouw of kachel in Valkenswaard.

Gewijzigde openingstijden rondom de carnaval:

Vrijdag 9-2: Geopend tot 15:00 uur
Zaterdag 10-2: Gesloten

Maandag      Gesloten
Dinsdag        10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Woensdag    10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Donderdag   10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Vrijdag          10:00 - 17:00 uur
Zaterdag       09:00 - 15:00 uur
Zondag          Gesloten

🔥 Team Lavrijsen Haarden! 🔥

☎️ 0497 - 38 12 45
📧 info@lavrijsenhaarden.nl
💻 www.lavrijsenhaarden.nl