Gashaard Veldhoven

  • 40 jaar ervaring
  • Ruim aanbod
  • Klaar in één dag
  • 600m² showroom

Een houtkachel, elektrische haard of gashaard in Veldhoven

Op zoek naar een prachtige kachel, haard of schouw voor uw woning in Veldhoven? Ga langs bij Lavrijsen Haarden! Al meer dan 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in het leveren, monteren en onderhouden van haarden, kachels en schouwen. In Hapert vindt u een prachtige showroom met een selectie van ons grote aanbod. Onze specialisten helpen u daar graag verder met het vinden van de elektrische haard, houtkachel of gashaard die aan al uw wensen voldoet. Onze producten zijn van uitstekende kwaliteit en gaan jarenlang mee. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw woning in Veldhoven? Kom dan langs en laat u inspireren.

Kom eens langs in onze showroom in Hapert

Onze voordelen

Tijdens uw zoektocht naar de juiste kachel of haard voorzien onze specialisten u graag van advies op maat. Tevens kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Mogelijkheid tot het maken van een 3D tekening
  • Uw kachel of haard wordt in 1 dag gemonteerd
  • 600 vierkante meter showroom in Hapert
  • Eigen monteurs in dienst
  • Bijna 50 jaar ervaring

Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen of mailen.

De montage van uw haard in Veldhoven

Ook met de montage van uw nieuwe haard of kachel in Veldhoven helpen wij u graag. Wij hebben onze eigen vakkundige monteurs die graag de installatie op locatie verzorgen. Of dat het nu gaat om een vrijstaande, inzet of inbouw kachel, wij kunnen u altijd helpen. De haard wordt geplaatst, het rookkanaal geïnstalleerd en stucwerk, plaatwerk of metselwerk uitgevoerd. Moet er onderhoud worden uitgevoerd aan uw haard in Veldhoven? Dan helpen wij u ook.

Bel of mail ons

Wilt u graag meer weten over de levering, installatie en het onderhoud van uw nieuwe kachel in Veldhoven? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze prijzen? Kom dan langs in onze showroom in Hapert of neem contact met ons op via telefoonnummer 0497-381245 of e-mailadres info@lavrijsenhaarden.nl. Wij horen dan graag wat u wensen zijn voor een nieuwe haard, schouw of kachel in Veldhoven.

Gewijzigde openingstijden rondom de carnaval:

Vrijdag 9-2: Geopend tot 15:00 uur
Zaterdag 10-2: Gesloten

Maandag      Gesloten
Dinsdag        10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Woensdag    10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Donderdag   10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Vrijdag          10:00 - 17:00 uur
Zaterdag       09:00 - 15:00 uur
Zondag          Gesloten

🔥 Team Lavrijsen Haarden! 🔥

☎️ 0497 - 38 12 45
📧 info@lavrijsenhaarden.nl
💻 www.lavrijsenhaarden.nl