Gashaard voor binnen

  • 40 jaar ervaring
  • Ruim aanbod
  • Klaar in één dag
  • 600m² showroom

Ontdek de gaskachel voor binnen

Bent u op zoek naar een prachtige gashaard voor binnen? Dan bent u bij Lavrijsen Haarden aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een zeer ruim assortiment met prachtige gaskachels in verschillende uitvoeringen en maten. Kies bijvoorbeeld voor een inzet of inbouw gaskachel, of ga voor een prachtige vrijstaande gashaard. Bij ons vindt u haarden van toonaangevende merken als Bellfires, Barbas, Dik Geurts, Dru, Kalfire, Skantherm en Tulp. Meer weten over de gashaarden die wij aanbieden? Kom dan langs in onze grote showroom in Hapert.

Bellfires
Dru haarden
Barbas
Kalfire
Jydepejsen
Skantherm
Dik Geurts
Element 4

Kom eens langs in onze showroom in Hapert

Inbouw of inzet gaskachel

Wanneer u op zoek bent naar een gaskachel voor binnen, heeft u verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een inbouw kachel of ga voor een inzet haard. Laat u een nieuwe woning of aanbouw realiseren? Dan kunt u gaan voor een inbouw gaskachel. Deze wordt namelijk geplaatst in een nieuwe situatie. Heeft u een bestaand huis dat u wilt voorzien van een gashaard, dan kunt u kiezen voor een inzet haard. U plaatst de inzet haard in een open haard of een bestaande schouw. Bekijk in onze grote showroom direct ons uitgebreide aanbod.

Vrijstaande gashaard

Op zoek naar een kachel die gemakkelijk te plaatsen is in iedere woonruimte? Ga dan voor een vrijstaande gashaard. Op het gebied van de vrijstaande gaskachel, zijn er heel veel mogelijkheden. Zo kunt u gaan voor een hoekmodel of frontmodel. Daarnaast zijn er modellen met een frontaal of driezijdig vuurzicht. Bij het maken van een keuze voorzien wij u graag van advies op maat. Wij maken een 3D tekening, zodat u direct een impressie krijgt van hoe de gashaard bij u thuis eruit komt te zien. Heeft u de juist kachel gevonden? Dan hebben onze eigen monteurs uw kachel al in één dag gemonteerd.

Bekijk de mogelijkheden voor een gashaard binnen

Wilt u ook een gezellige gashaard voor binnen kopen? Breng dan direct een bezoek aan onze grote showroom in Hapert. Wij laten u graag de verschillende gashaarden zien. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen via 0497-381245 of info@lavrijsenhaarden.nl. Wij gaan dan graag samen met u op zoek naar de perfecte gashaard voor binnen.