Gashaard Waalre

  • 40 jaar ervaring
  • Ruim aanbod
  • Klaar in één dag
  • 600m² showroom

Een houtkachel, elektrische haard of gashaard in Waalre

Wilt u uw woning in Waalre verrijken met een gezellige kachel, haard of schouw? Dan bent u aan het juiste adres bij Lavrijsen Haarden. Al meer dan 40 jaar zijn wij specialist als het gaat om het leveren, installeren en onderhouden van kachels, haarden en schouwen. Wij hebben een prachtige, grote showroom in Hapert waar wij u graag een selectie van ons grote assortiment laten zien. De producten zijn van topkwaliteit. Zo hebben wij kachels en haarden van bekende merken als Bellfires, Barbas, Dik Geurts, Dru, Kalfire, Skantherm en Tulp. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom of neem voor meer informatie direct contact met ons op door te bellen of mailen.

Kom eens langs in onze showroom in Hapert

Onze voordelen

Kiest u in Waalre voor een haard of kachel uit het assortiment van Lavrijsen Haarden? Dan kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Mogelijkheid tot het maken van een 3D tekening
  • Uw kachel of haard wordt in 1 dag gemonteerd
  • 600 vierkante meter showroom in Hapert
  • Eigen monteurs in dienst
  • Bijna 50 jaar ervaring

Voor meer informatie over ons aanbod en onze diensten kunt u natuurlijk altijd bellen of mailen.

De installatie van uw haard in Waalre

Uw nieuwe haard, kachel of schouw moet uiteraard perfect aansluiten bij het interieur van uw woning in Waalre. Daarom moet er een vakkundige installatie uitgevoerd worden. Ook hierbij kunt u rekenen op de hulp van Lavrijsen Haarden. Wij hebben onze eigen monteurs in dienst die graag de installatie verzorgen. Zij zullen de houtkachel of gashaard plaatsen, het rookkanaal installeren en stucwerk, plaatwerk of metselwerk uitvoeren. Ook wanneer er eventueel onderhoud moet worden uitgevoerd kunt u op ons rekenen.

Bel of mail ons

Heeft u behoefte aan meer informatie over de levering, plaatsing en het onderhoud van uw haard in Waalre? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Plan dan direct een bezoekje aan onze showroom in Hapert of neem contact met ons op via 0497-381245 of info@lavrijsenhaarden.nl. Wij horen dan graag wat u wensen zijn voor een nieuwe haard, schouw of kachel in Waalre.

Gewijzigde openingstijden rondom de carnaval:

Vrijdag 9-2: Geopend tot 15:00 uur
Zaterdag 10-2: Gesloten

Maandag      Gesloten
Dinsdag        10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Woensdag    10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Donderdag   10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Vrijdag          10:00 - 17:00 uur
Zaterdag       09:00 - 15:00 uur
Zondag          Gesloten

🔥 Team Lavrijsen Haarden! 🔥

☎️ 0497 - 38 12 45
📧 info@lavrijsenhaarden.nl
💻 www.lavrijsenhaarden.nl