Gaskachel inzet?

  • 40 jaar ervaring
  • Ruim aanbod
  • Klaar in één dag
  • 600m² showroom

Een inzet gashaard van Lavrijsen Haarden

Wilt u uw woning verrijken met gaskachel inzet? Dan zit u helemaal goed bij Lavrijsen haarden. Al bijna 50 jaar zijn wij specialist op het gebied van haarden. In onze grote showroom van 600 vierkante meter bieden wij de mooist gaskachels, houtkachels en elektrische haarden. Of u nu op zoek bent naar een gaskachel inzet of een vrijstaande haard, bij ons kunt u het vinden. Wij verkopen haarden en kachels van topmerken als Bellfires, Barbas, Dik Geurts, Dru, Kalfire, Skantherm en Tulp. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Kom dan snel langs in onze showroom in Hapert en ontdek de mogelijkheden.

De inzet gashaard

De inzet gaskachel is ideaal voor mensen die hun openhaard willen omzetten naar een gesloten gashaard en de bestaande schouw willen behouden. U plaatst dit type gaskachel namelijk in een bestaande schouw. Dat betekent dat u ook weinig aanpassingen hoeft te doen in het interieur. Met deze haard heeft u binnen een handomdraai een gezellig en warm haardvuurtje.

Bellfires
Dru haarden
Barbas
Kalfire
Jydepejsen
Skantherm
Dik Geurts
Element 4

Kom eens langs in onze showroom in Hapert

De montage van uw gashaard

Heeft u in onze showroom samen met een van onze specialisten de juiste inzet gaskachel uitgezocht, dan is de volgende stap het leveren en monteren van de kachel. Wij hebben onze vakkundige eigen monteurs die u daar graag bij helpen. Zij hebben alles zelfs al in één dag gemonteerd! Meer weten over de levering en montage? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Wilt u graag een prachtige gaskachel inzet bestellen bij Lavrijsen Haarden? Of heeft u nog vragen over de verschillende producten die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0497-381245 of te mailen via info@lavrijsenhaarden.nl. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste gashaard inzet bij u thuis.

Openingstijden Lavrijsen Haarden:

Maandag      Gesloten
Dinsdag        10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Woensdag    10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Donderdag   10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Vrijdag          10:00 - 17:00 uur
Zaterdag       09:00 - 15:00 uur
Zondag          Gesloten

🔥 Team Lavrijsen Haarden! 🔥

☎️ 0497 - 38 12 45
📧 info@lavrijsenhaarden.nl
💻 www.lavrijsenhaarden.nl