Houtkachel buiten?

  • 40 jaar ervaring
  • Ruim aanbod
  • Klaar in één dag
  • 600m² showroom

Ontdek de houtkachel voor buiten bij Lavrijsen Haarden

Wilt u thuis kunnen genieten van een heerlijke houtkachel buiten? Lavrijsen Haarden helpt u graag. Met bijna 50 jaar ervaring zijn wij specialist op het gebied van kachels en haarden voor binnen en buiten. Wij gaan graag samen met u op zoek naar de houtkachel voor buiten die voldoet aan al uw wensen. Wij hebben een ruim assortiment met kachels van diverse toonaangevende merken zoals Bellfires, Dik Geurts en Barbas. Meer weten over ons aanbod? Kom dan langs in onze grote showroom in Hapert. Voor meer informatie kunt u ons ook bellen of mailen.

Kom eens langs in onze showroom in Hapert

Tuinkachels van hoogwaardige kwaliteit

Een tuinhaard staat buiten en moet daarom tegen een stootje kunnen. Gelukkig kunt u er op rekenen dat de houtkachels die u bij Lavrijsen Haarden vindt van hoogwaardige kwaliteit zijn. Deze kachels worden gemaakt van sterke materialen zoals gietijzer, steen, corten staal, beton of RVS. De combinatie van de juiste materialen en vakmanschap zorgt voor een lange levensduur en gegarandeerde veiligheid.

Advies op maat

Weet u al welk type buitenkachel u in uw tuin wilt laten plaatsen? Of vindt u het lastig om een keuze te maken? Gelukkig kunt u altijd bij onze specialisten terecht voor hulp. Wij denken met u mee en voorzien u van advies op maat. Samen met u gaan wij op zoek naar een haard die voldoet aan al uw wensen. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons altijd bellen of mailen.

Neem contact met ons op

Wilt u graag een prachtige houtkachel voor buiten kopen? Of wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom in Hapert. Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen via 0497-381245 of mailen naar info@lavrijsenhaarden.nl. Wij horen dan graag meer over wensen voor een houtkachel buiten.

Gewijzigde openingstijden rondom de carnaval:

Vrijdag 9-2: Geopend tot 15:00 uur
Zaterdag 10-2: Gesloten

Maandag      Gesloten
Dinsdag        10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Woensdag    10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Donderdag   10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Vrijdag          10:00 - 17:00 uur
Zaterdag       09:00 - 15:00 uur
Zondag          Gesloten

🔥 Team Lavrijsen Haarden! 🔥

☎️ 0497 - 38 12 45
📧 info@lavrijsenhaarden.nl
💻 www.lavrijsenhaarden.nl