Houtkachel showroom

  • 40 jaar ervaring
  • Ruim aanbod
  • Klaar in één dag
  • 600m² showroom

De houtkachel showroom van Lavrijsen Haarden

Zoekt u een prachtige houtkachel showroom waar u terecht kunt voor de mooiste houtkachels? Dan bent u bij Lavrijsen Haarden aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een grote showroom in Hapert met een oppervlak van maar liefst 600 vierkante meter. U vindt hier een selectie van ons uitgebreide assortiment haarden en kachels van toonaangevende merken als Bellfires, Barbas, Dik Geurts, Dru, Kalfire, Skantherm en Tulp. Benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Kom langs en ontdek de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen of te mailen.

Bellfires
Dru haarden
Barbas
Kalfire
Jydepejsen
Skantherm
Dik Geurts
Element 4

Kom eens langs in onze showroom in Hapert

Inzet of inbouw houtkachel

In onze houtkachel showroom vindt u onder andere inzet en inbouw houtkachels. Inzet houtkachels zijn ideaal voor situaties waarbij u een bestaande schouw of open haard heeft. Deze kachel wordt namelijk in de schouw ingezet. Een inbouw kachel wordt ingebouwd in een ombouw. In deze ombouw wordt ook de afvoerpijp netjes weggewerkt. Kijk samen met onze specialisten welke kachel het best bij uw situatie past.

De vrijstaande kachel

Ook voor een vrijstaande kachel bent u in onze houtkachel showroom aan het juiste adres. Dit type kachel staat vrij van de muur. Hij heeft dan ook een zichtbare afvoerpijp die door het dak of de gevel naar buiten gaat. De zichtbare afvoerpijp geeft het model een stoere en robuuste uitstraling. De vrijstaande kachel kan op vrijwel ieder plek in uw huis worden geïnstalleerd.

Neem contact met ons op

Heeft u behoefte aan meer informatie over de kachels en haarden die wij verkopen? Of wilt u meer weten over onze prijzen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0497-381245 of te mailen via info@lavrijsenhaarden.nl. Wij nodigen u ook van harte uit in onze houtkachel showroom in Hapert.

Openingstijden Lavrijsen Haarden:

Maandag      Gesloten
Dinsdag        10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Woensdag    10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Donderdag   10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Vrijdag          10:00 - 17:00 uur
Zaterdag       09:00 - 15:00 uur
Zondag          Gesloten

🔥 Team Lavrijsen Haarden! 🔥

☎️ 0497 - 38 12 45
📧 info@lavrijsenhaarden.nl
💻 www.lavrijsenhaarden.nl