Houtkachel voor binnen?

  • 40 jaar ervaring
  • Ruim aanbod
  • Klaar in één dag
  • 600m² showroom

Ga voor een houtkachel voor binnen

Op zoek naar een gezellige houtkachel voor binnen? Dan zit u helemaal goed bij Lavrijsen Haarden. Al bijna 50 jaar zijn wij specialist op het gebied van haarden en kachels. Wij bieden een zeer ruim assortiment aan houtkachels in verschillende soorten en maten. Een selectie hiervan kunt u bekijken in onze grote showroom in Hapert. Hier vindt u bijvoorbeeld onze inzet, inbouw en vrijstaande houtkachels. Ook voor buitenhaarden bent u bij ons aan het juiste adres. Benieuwd naar wat we te bieden hebben? Wij nodigen u van harte uit om langs te komen! Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen of te mailen.

Bellfires
Dru haarden
Barbas
Kalfire
Jydepejsen
Skantherm
Dik Geurts
Element 4

Kom eens langs in onze showroom in Hapert

Inzet of inbouw houtkachel

Heeft u een bestaande schouw of open haard in huis? Dan kunt u kiezen voor een inzet houtkachel. Deze kachel plaatst men in de schouw of open haard. Voor mensen die een nieuwe woning of ruimte gaan bouwen en hun huis willen voorzien van een kachel, is er de inbouwkachel. Deze wordt ingebouwd in een ombouw. In de ombouw wordt de afvoerpijp netjes weggewerkt. Dit zorgt voor een prachtig strak resultaat.

De vrijstaande kachel

Een vrijstaande houtkachel binnen behoort ook tot de mogelijkheden. Dit type staat, zoals de naam al zegt, vrij van van de muur. Hij heeft een zichtbare afvoerpijp die door het dak of de gevel naar buiten gaat. Dit geeft de kachel een mooie en robuuste uitstraling. De vrijstaande haard kan op vrijwel iedere plek in de woning worden geplaatst.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de houtkachel voor binnen? Wilt u graag met een van onze specialisten om de tafel om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0497-381245 of te mailen via info@lavrijsenhaarden.nl. Wij helpen u dan graag met het vinden van de juiste houtkachel binnen.