Inbouw houtkachel

  • 40 jaar ervaring
  • Ruim aanbod
  • Klaar in één dag
  • 600m² showroom

Inbouw houtkachel van Lavrijsen Haarden

Wilt u uw woning verrijken met een prachtige inbouw houtkachel? Dan helpt Lavrijsen Haarden u graag. Wij hebben bijna 50 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels. Wij gaan dan ook graag met u aan de slag om de juiste kachel of haard te vinden die voldoet aan al uw wensen. In ons assortiment vindt u producten van toonaangevende merken als Bellfires, Barbas, Dik Geurts, Dru, Kalfire, Skantherm en Tulp. U kunt dus ook rekenen op kachels van topkwaliteit. Wilt u meer weten over de inbouw houtkachel? Lees dan snel verder. Natuurlijk kunt u ons ook direct bellen of mailen of een bezoek brengen aan onze grote showroom in Hapert.

Warmte en gezelligheid met een inbouw houtkachel

Genieten van een warm, knisperend haardvuur in huis tijdens een koude winteravond, wie wil dat nu niet. Een houtkachel geeft u het echte haardgevoel met een authentiek houtvuur. Wilt u een kachel die prachtig in de muur is verwerkt? Dan raden wij u een inbouw houtkachel aan. Deze kachel wordt namelijk strak in uw muur ingebouwd, zodat al de aandacht naar het vuur gaat.

Kom eens langs in onze showroom in Hapert

De installatie van uw kachel

Het installeren van een een inbouw kachel is een klus die niet iedereen kan uitvoeren. Het is daarom fijn dat onze monteurs u daarbij kunnen helpen. Wij hebben onze eigen vakkundige monteurs in dienst die zich bij de installatie uiteraard houden aan alle geldende eisen en regels. Zij zorgen ervoor dat uw kachel op de juiste manier wordt geplaatst. Ze doen dit zelfs al binnen één dag! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de installatie.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over een specifieke inbouw houtkachel uit onze collectie en de bijbehorende prijzen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0497-381245 of te mailen via info@lavrijsenhaarden.nl. Natuurlijk kunt u ook direct een bezoek brengen aan onze ruime showroom in Hapert. Wij horen dan graag meer over uw wensen voor een inbouw houtkachel.

Gewijzigde openingstijden rondom de carnaval:

Vrijdag 9-2: Geopend tot 15:00 uur
Zaterdag 10-2: Gesloten

Maandag      Gesloten
Dinsdag        10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Woensdag    10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Donderdag   10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Vrijdag          10:00 - 17:00 uur
Zaterdag       09:00 - 15:00 uur
Zondag          Gesloten

🔥 Team Lavrijsen Haarden! 🔥

☎️ 0497 - 38 12 45
📧 info@lavrijsenhaarden.nl
💻 www.lavrijsenhaarden.nl