Inzet houtkachel

  • 40 jaar ervaring
  • Ruim aanbod
  • Klaar in één dag
  • 600m² showroom

Ontdek de houtkachel inzet bij Lavrijsen Haarden

Wilt u graag uw woning verwarmen met een houtkachel inzet? Bekijk dan het ruime assortiment van Lavrijsen Haarden. In onze showroom van wel 600 vierkante meter in Hapert is een selectie te zien van onze houtkachels en haarden. Wij willen u graag topkwaliteit bieden en daarom vindt u bij ons kachels van toonaangevende merken als Bellfires, Barbas, Dik Geurts, Dru, Kalfire, Skantherm en Tulp. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Met bijna 50 jaar ervaring zijn wij een echte specialist te noemen op het gebied van kachels en haarden. Wij helpen u dan ook graag met advies op maat. Meer weten over de houtkachel inzet? Lees dan snel verder. Of neem direct contact met ons op door te bellen of te mailen.

Warmte en gezelligheid met een inzet houtkachel

Droomt u ervan om op een koude winteravond te kunnen genieten van warm knisperend haardvuur? Wilt u lekker hout kunnen stoken, maar wilt u zo min mogelijk in huis moeten breken? Dan is een inzet houtkachel wat voor u. Deze kachel plaatst men namelijk in de bestaande schouw of open haard. Hierbij hoeft ook vrijwel geen breekwerk te worden uitgevoerd. Bij Lavrijsen Haarden vindt u een ruim aanbod met inzetkachels. Kom langs in onze showroom en kijk wat er mogelijk is.

Bellfires
Dru haarden
Barbas
Kalfire
Jydepejsen
Skantherm
Dik Geurts
Element 4

Kom eens langs in onze showroom in Hapert

De installatie van uw kachel

Wanneer u de gewenste inzet houtkachel of een andere haard uit onze collectie heeft besteld, wordt deze zo snel mogelijk bij u geleverd. Vervolgens kunt u de kachel laten installeren door de vakkundige monteurs uit onze eigen team. Zij hebben alles zelfs al binnen één dag gemonteerd. Meer weten over de installatie? Bel of mail ons dan.

Neem contact met ons op

Heeft u behoefte aan meer informatie over een specifieke inzet houtkachel uit ons assortiment? Of wilt u meer weten over de prijzen? Kom dan langs in onze showroom in Hapert of neem contact met ons op door te bellen naar 0497-381245 of te mailen via info@lavrijsenhaarden.nl. Wij horen dan graag meer over uw wensen voor een inzet houtkachel.