Maatregelen i.v.m. Coronavirus

  • 40 jaar ervaring
  • Ruim aanbod
  • Klaar in één dag
  • 600m² showroom

Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Beste klant,

Het Corona virus houdt het land momenteel in zijn greep. Ook wij als Lavrijsen Haarden volgen de ontwikkelingen op de voet en houden ons als vanzelfsprekend aan de voorgeschreven richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat wij de volgende maatregelen moeten nemen:

– Onze showroom blijft vooralsnog gewoon geopend. Uiteraard nemen wij de nodige voorzorgsmaatregelen:

* We houden voldoende afstand
* We schudden geen handen
* We vragen bezoekers om hun handen bij binnenkomst te desinfecteren

– We werken zoveel mogelijk op afspraak zodat we kunnen zorgen dat er niet teveel bezoekers tegelijk in de showroom zijn.

– Onze monteurs en medewerk(st)ers zijn alleen aan het werk wanneer zijn geen klachten hebben.

– We zijn zuinig op uw en onze gezondheid dus vragen we ook van onze klanten om in het geval van symptomen zoals voorgeschreven door het RIVM (verkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts) geplande afspraken voor onderhoud of installatie af te bellen. Dit kan door te mailen (info@lavrijsenhaarden.nl) of te bellen via het algemene nummer (0497 – 38 12 45). Als uw gezondheid en de situatie het weer toe laat wordt de afspraak uiteraard opnieuw gepland.

– Ook voor bezoek aan onze showroom geldt het dringende verzoek om in geval van de symptomen zoals voorgeschreven door het RIVM (verkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts), uw bezoek tot een later moment uit te stellen.

– Bij algemene vragen over uw (nieuwe) haard gelieve eerst telefonisch contact op te nemen, wellicht kunnen we u telefonisch helpen.

Ervan uitgaand dat we met deze maatregelen uw en onze gezondheid zo goed als mogelijk beschermen proberen we u de komende weken toch zo goed mogelijk van dienst te zijn; we rekenen op uw begrip en hulp.