Gashaard op propaan

Geen gasaansluiting, maar toch een gashaard?

Dan is een gashaard op propaan de oplossing!

Steeds meer nieuwbouwwoningen worden gebouwd zonder gasaansluiting. Stadsverwarming is de milieuvriendelijkste manier van verwarming van water en inductie is de nieuwe manier van koken. Dit zorgt natuurlijk voor de nodige problemen, want wat nou als u een sfeervolle gashaard in uw nieuwbouw huis wilt?

In dit geval kunt u er voor kiezen om een gashaard op propaangas te nemen. Deze haarden kunt u dus aansluiten op een gasfles. Hierdoor hoeft u dus niet aangesloten te zijn op aardgas. Lavrijsen Haarden raadt aan om deze gasflessen in een aparte, goed geventileerde ruimte te plaatsen en niet in huis. Wij bieden een compleet pakket aan inclusief installatie, zo hoeft u dus alleen maar te genieten van uw haardvuur. Voor bijna alle haarden geldt dat ze mogelijk zijn op propaangas. Ook butaangas is een optie, maar die maximaal tot -5˚ Celsius. Propaangas is mogelijk tot -42˚ Celsius.

Wij werken met een systeem waar 2 gasflessen aangesloten worden. Het voordeel hiervan is als wanneer er een gasfles leeg is het systeem automatisch overschakelt op de andere gasfles. Deze kunt u dan vast wisselen en zit u er altijd warmpjes bij. In totaal leveren wij 4 gasflessen van 10,5 KG (andere maatvoeringen zijn natuurlijk ook mogelijk). Met deze 4 flessen brand een gemiddelde gashaard zo’n 100 uren.

Het is ook mogelijk om uw huidige gashaard op aardgas om te bouwen naar propaan. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden, neem dan snel contact op en laat u adviseren door de specialisten.

Gewijzigde openingstijden rondom de carnaval:

Vrijdag 9-2: Geopend tot 15:00 uur
Zaterdag 10-2: Gesloten

Maandag      Gesloten
Dinsdag        10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Woensdag    10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Donderdag   10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Vrijdag          10:00 - 17:00 uur
Zaterdag       09:00 - 15:00 uur
Zondag          Gesloten

🔥 Team Lavrijsen Haarden! 🔥

☎️ 0497 - 38 12 45
📧 info@lavrijsenhaarden.nl
💻 www.lavrijsenhaarden.nl