Onderhoud en installatie elektrische haard

  • 40 jaar ervaring
  • Ruim aanbod
  • Klaar in één dag
  • 600m² showroom

Het onderhoud en de installatie van uw elektrische haard

Professionele hulp bij het onderhoud en de installatie van een elektrische haard? Lavrijsen Haarden staat graag voor u klaar. Als specialist in haarden, kachels en schouwen verzorgen wij niet alleen de levering, maar nemen we ook de montage en het onderhoud voor onze rekening. Heeft u behoefte aan meer informatie over hoe een elektrische haard geïnstalleerd wordt door onze vakmensen? Lees dan snel verder. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen door te bellen of te mailen.

Bellfires
Dru haarden
Barbas
Kalfire
Jydepejsen
Skantherm
Dik Geurts
Element 4

Kom eens langs in onze showroom in Hapert

De plaatsing van een vrijstaande elektrische haard

Heeft u een vrijstaande elektrische haard gekocht? Dan kunt u deze vrijwel overal in de ruimte plaatsen. Uiteraard moet er wel een stopcontact in de buurt zijn. Denk vooraf goed na over waar u de kachel wilt plaatsen. Overleg bijvoorbeeld van tevoren met een van onze specialisten. Zij denken graag met u mee en voorzien u van advies op maat. Eventueel kunt u ook een nieuw stopcontact aan laten leggen. Meer weten over de installatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Het onderhoud van uw kachel

Ook voor het onderhoud van uw vrijstaande elektrische haard kunt u bij ons aankloppen. Onze vakkundige monteurs zorgen ervoor dat uw kachel altijd naar behoren werkt. Gaat er onverhoopt toch wat stuk? Dan kunt u via onze website een formulier gemakkelijk onderhoud aanvragen. Natuurlijk kunt u ons ook gewoon bellen of mailen.

Neem contact met ons op

Heeft u behoefte aan meer informatie over het onderhoud en de installatie van uw elektrische haard? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op via 0497-381245 of mail naar info@lavrijsenhaarden.nl. Wij horen graag wat u wensen zijn voor het onderhoud of installatie van uw elektrische haard.