Onderhoud en installatie gashaard

  • 40 jaar ervaring
  • Ruim aanbod
  • Klaar in één dag
  • 600m² showroom

Lavrijsen Haarden voor het onderhoud en de installatie van uw gashaard

Heeft u behoefte aan vakkundige hulp bij het onderhoud en installatie van uw gashaard? Dan kunt u rekenen op Lavrijsen Haarden. Wij zijn namelijk niet alleen gespecialiseerd in het leveren van topkwaliteit haarden, maar nemen ook de installatie en het onderhoud van uw haard voor onze rekening. Dit wordt uitgevoerd door onze eigen vakkundige monteurs. Lees snel verder voor meer informatie over deze diensten. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen door te bellen of te mailen.

Bellfires
Dru haarden
Barbas
Kalfire
Jydepejsen
Skantherm
Dik Geurts
Element 4

Kom eens langs in onze showroom in Hapert

De montage van een inzet of vrijstaande gashaard

De montage van een inzet gashaard is een stuk eenvoudiger. Dit type haard is namelijk ontwikkeld om in een bestaande situatie te plaatsen. Deze is dus bijvoorbeeld ideaal voor wanneer u thuis al een open haard of schouw heeft. In dat geval hoeven wij geen drastische verbouwing te doen of een rookkanaal aan te leggen. Een vrijstaande haard kunt u op iedere plek in uw ruimte laten plaatsen. Wij hoeven dan alleen een rookkanaal boven de nok van het huis te plaatsen.

Het onderhoud van uw gashaard

Naast de installatie verzorgen wij ook het onderhoud van uw gashaard. We zorgen ervoor dat de haard weer naar behoren werkt en dat ook het rookkanaal in orde is. Ontstaat er onverhoopt een probleem met uw haard? Dan kunt u via het aanvraagformulier op onze website heel eenvoudig onderhoud aanvragen. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs om het probleem op te lossen.

Neem contact met ons op

Heeft u behoefte aan meer informatie over het onderhoud en de installatie van een gashaard? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0497-381245 of te mailen via info@lavrijsenhaarden.nl. Wij horen graag wat u wensen zijn voor het onderhoud of installatie van uw gashaard.

Openingstijden Lavrijsen Haarden:

Maandag      Gesloten
Dinsdag        10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Woensdag    10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Donderdag   10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Vrijdag          10:00 - 17:00 uur
Zaterdag       09:00 - 15:00 uur
Zondag          Gesloten

🔥 Team Lavrijsen Haarden! 🔥

☎️ 0497 - 38 12 45
📧 info@lavrijsenhaarden.nl
💻 www.lavrijsenhaarden.nl