Onderhoud en installatie houtkachel

  • 40 jaar ervaring
  • Ruim aanbod
  • Klaar in één dag
  • 600m² showroom

Lavrijsen Haarden voor het onderhoud en de installatie van uw houtkachel

Heeft u vakkundige hulp nodig bij het onderhoud en de installatie van uw houtkachel? Dan bent u bij Lavrijsen Haarden aan het juiste adres. Wij verzorgen namelijk niet alleen de levering van kachels van de beste kwaliteit, maar nemen ook de vakkundige installatie en het onderhoud op ons. Wij hebben onze eigen vakkundige monteurs in dienst die de nodige kennis en vaardigheden in huis hebben om de montage en het onderhoud op correcte wijze uit te voeren. Voor meer informatie over onze diensten leest u verder. Tevens kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen of te mailen.

Bellfires
Dru haarden
Barbas
Kalfire
Jydepejsen
Skantherm
Dik Geurts
Element 4

Kom eens langs in onze showroom in Hapert

De montage van een vrijstaande of inzet kachel

De vrijstaande houtkachel kan vrijwel overal in de ruimte worden geplaatst. Wel moet de kachelpijp worden aangesloten. Deze zal meestal recht naar boven door het plafond en het dak worden gemaakt. Onze monteurs voeren dit alles correct uit en zorgen ervoor dat alles perfect op elkaar aansluit. Het plaatsen van een inzetkachel is vaak vrij eenvoudig. Dit type kachel plaatst men namelijk in een bestaande situatie. Denk bijvoorbeeld aan een open haard of schouw die al in het huis aanwezig is. Wij hoeven dan ook geen drastische verbouwing te doen. Meer weten over de installatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Het onderhoud van uw kachel

Wij verzorgen naast de installatie ook het onderhoud van uw houtkachel. Onze monteurs zorgen ervoor dat de kachel naar behoren blijft werken en dat het rookkanaal in orde is. Gaat er in de toekomst toch onverhoopt wat stuk? Dan kunt u eenvoudig via onze website het aanvraagformulier invullen voor onderhoud. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs om het probleem op te lossen.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze aanpak bij het onderhoud en de installatie van uw houtkachel? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Benader ons dan via telefoonnummer 0497-381245 of mail naarinfo@lavrijsenhaarden.nl. Wij horen graag wat u wensen zijn voor het onderhoud of installatie van uw houtkachel.