Vrijstaande elektrische haard

  • 40 jaar ervaring
  • Ruim aanbod
  • Klaar in één dag
  • 600m² showroom

Een vrijstaande elektrische haard van Lavrijsen Haarden

Wanneer u op zoek bent naar een vrijstaande elektrische haard met een prachtig vlambeeld, zit u helemaal goed bij Lavrijsen Haarden. Wij hebben al bijna 50 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels. We helpen u graag met het vinden van een vrijstaande elektrische haard die voldoet aan al uw wensen. Voor impressie van de verschillende modellen bezoekt u onze grote showroom in Hapert. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken? Onze specialisten voorzien u graag van advies op maat. Lees verder voor meer informatie of neem direct contact met ons op door te bellen of te mailen.

Kom eens langs in onze showroom in Hapert

Voordelen van een elektrische haarden

Wilt u graag een vrijstaande elektrische haard plaatsen in uw woning? Een uitstekende keuze! U geniet van verschillende voordelen zoals:

  • Ze kosten alleen stroom
  • Ze hebben geen rookkanaal nodig
  • Verkrijgbaar in verschillende designs en kleuren
  • De ondiepe haarden zijn ideaal voor inbouw

Voor meer informatie over de haarden die wij verkopen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de verschillende merken die wij verkopen en de specificaties.

Vind de juiste elektrische haard in onze showroom

Een vrijstaande elektrische haard kunt u vrijwel overal in huis neerzetten. U heeft alleen een stopcontact nodig en u kunt al genieten van een levendig vlammenspel. Ideaal voor woningen waar bijvoorbeeld geen rookkanaal kan worden gemaakt. De technieken voor elektrische kachels worden steeds beter. Neem bijvoorbeeld de Kalfire E-One. In deze kachel zit de zogenaamde Single HD Flame technology. Door gebruik te maken van een vlamprojectie ontstaat er een prachtig vuurbeeld dat bijna niet van echt te onderscheiden is.

Neem contact met ons op

Heeft u behoefte aan meer informatie over een specifieke kachel? Of wilt u meer weten over de levering en montage? Benader ons dan via telefoonnummer 0497-381245 of mail naar info@lavrijsenhaarden.nl. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn voor een vrijstaande elektrische haard.

Gewijzigde openingstijden rondom de carnaval:

Vrijdag 9-2: Geopend tot 15:00 uur
Zaterdag 10-2: Gesloten

Maandag      Gesloten
Dinsdag        10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Woensdag    10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Donderdag   10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Vrijdag          10:00 - 17:00 uur
Zaterdag       09:00 - 15:00 uur
Zondag          Gesloten

🔥 Team Lavrijsen Haarden! 🔥

☎️ 0497 - 38 12 45
📧 info@lavrijsenhaarden.nl
💻 www.lavrijsenhaarden.nl