Vrijstaande gashaard

  • 40 jaar ervaring
  • Ruim aanbod
  • Klaar in één dag
  • 600m² showroom

Bestel uw vrijstaande gaskachel bij Lavrijsen Haarden

Op zoek naar een vrijstaande gashaard? Bij Lavrijsen Haarden vindt u de mooiste kachels en haarden van toonaangevende merken als Barbas, Bellfires, Dik Geurts, Dru, Tulp, Skantherm en Kalfire. Onze producten zijn van uitstekende kwaliteit en zorgen voor jarenlang plezier. Ontdek de mogelijkheden op het gebied van vrijstaande gashaarden en kom langs in onze grote showroom van maar liefst 600 vierkante meter in Hapert. Hier vindt u een selectie van onze gashaarden. Lees verder voor meer informatie over de vrijstaande gashaard of neem contact met ons op door te bellen of te mailen.

Kies voor een gaskachel vrijstaande

Een vrijstaande gashaard staat, zoals de naam al zegt, vrij in uw woning. Deze kachels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Bij een vrijstaand model kunt u kiezen voor een open of gesloten verbranding. Een gesloten systeem haalt de lucht voor de verbranding direct van buiten, terwijl een open systeem de verbrandingslucht uit de ruimte waar de haard staat haalt. Bekijk de verschillende mogelijkheden direct in onze showroom.

Kom eens langs in onze showroom in Hapert

De montage van uw kachel

Wanneer u samen met onze specialist de juiste haard heeft gekozen, wordt deze bestelt en zo snel mogelijk bij u geleverd. Ook de montage in uw woning nemen wij voor onze rekening. Onze vakkundige monteurs hebben alles al in één dag gemonteerd. Voor meer informatie of het leveren en monteren van uw kachel kunt u ons altijd bellen of mailen.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over ons prachtige aanbod vrijstaande gaskachels? Breng dan een bezoek aan onze grote showroom in Hapert. Wij voorzien u daar graag van meer informatie en advies op maat. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen via 0497-381245 of mailen naar info@lavrijsenhaarden.nl. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste gashaard vrijstaande.

Gewijzigde openingstijden rondom de carnaval:

Vrijdag 9-2: Geopend tot 15:00 uur
Zaterdag 10-2: Gesloten

Maandag      Gesloten
Dinsdag        10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Woensdag    10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Donderdag   10:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Vrijdag          10:00 - 17:00 uur
Zaterdag       09:00 - 15:00 uur
Zondag          Gesloten

🔥 Team Lavrijsen Haarden! 🔥

☎️ 0497 - 38 12 45
📧 info@lavrijsenhaarden.nl
💻 www.lavrijsenhaarden.nl