Vrijstaande houtkachel

  • 40 jaar ervaring
  • Ruim aanbod
  • Klaar in één dag
  • 600m² showroom

Een vrijstaande houtkachel van Lavrijsen Haarden

Op zoek naar een prachtige houtkachel die vrijstaand is? Ga langs bij Lavrijsen Haarden in Hapert. In onze grote showroom van maar liefst 600 vierkante meter vindt u houtkachels in heel veel soorten en maten. Om u enkel de beste kwaliteit te kunnen bieden, leveren wij kachels en haarden van vooraanstaande merken als Bellfires, Barbas, Dik Geurts, Dru, Kalfire, Skantherm en Tulp. Benieuwd naar de vrijstaande houtkachel? Lees dan snel verder. Voor meer informatie kunt u ons ook bellen of mailen.

Bellfires
Dru haarden
Barbas
Kalfire
Jydepejsen
Skantherm
Dik Geurts
Element 4

Kom eens langs in onze showroom in Hapert

Inzet of inbouw houtkachel

Op het gebied van vrijstaande houtkachels is er keuze genoeg. In onze showroom vindt u een selectie van kachels en haarden van fantastische merken als Bellfires, Dik Geurts en Barbas. Zij bieden prachtige haarden van hoogstaande kwaliteit met een mooie vormgeving voor bijvoorbeeld een modern, klassiek of juist retro interieur. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Vraag dan gerust een van onze specialisten om hulp. Zij helpen u met advies op maat en kunnen zelfs een 3D tekening voor u maken voor een impressie.

De vrijstaande kachel

Heeft u samen met ons de gewenste vrijstaande houtkachel uitgezocht? Dan zal deze zo snel mogelijk worden geleverd. Ook voor de installatie van de kachel kunt u op onze hulp rekenen. Wij hebben onze eigen vakkundige monteurs in dienst die graag voor u aan de slag gaan. Uiteraard houden zij zich tijdens de installatie aan de geldende regels. De montage wordt zelfs al binnen 1 dag uitgevoerd!

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de verschillende houtkachels in ons assortiment? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de installatie van uw kachel? Bel ons dan via telefoonnummer 0497-381245 of mail naar info@lavrijsenhaarden.nl. Uiteraard nodigen wij u ook van harte uit in onze showroom in Hapert. Wij horen dan graag meer over uw wensen voor een vrijstaande houtkachel.